Minőségi bútorok online

üveg konyhai hátfalak

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

50 fm felettiélzárás megrendelésénél, kérhető az élzárás színes patronokkal is! Részletekről az üzletünkben tudunk felvilágosítást adni.
Konyhai kiegészítők + Receptkönyvek; Tárolóedények; Tisztítószerek + Főoldal + Promociók + Szállítás, fizetés + Á.Sz.F + Bemutatkozás + Kapcsolat + ... Anyaga: rozsdamentes acél és hőálló üveg Kapacitás: 3L√ HŐÁLLÓ -25C- +230C (CSAK AZ ÜVEG) √ S.. 14
A megoldás: színes dekor üveg, festett üveg ! - Konyhába, vagy fürdőszobába, a csempe helyett ajánljuk. - A falra, burkolatra, vagy a burkolat közé (csempe), ragasztással is felrakható.
Beszállítóinkat gondos körültekintéssel válasszuk meg a garantált minőség érdekében. Itt nem csak a hazai, de a környező országokból és nyugat Európából is rendelünk be termékeket.
Modern bútoraink jelentős részénél egyre inkább előtérbe kerültek a magasfényű ajtólapok, munkalapok, konyhai üveg hátfalak használata. Sajnos ezen felületek hajlamosak a karcolódásra.
Konyhaés fürdőszoba bútorokhoz gyártunk, illetve forgalmazunk, a kedvező árú standard konyhai munkalapoktól kezdve az egyedi méretű és egyedi formájú magas karc és kopásállóságú HPL és aglomerált munkalapot, Corian®, Montelli®, természetes kő, gránit
Belsőépítészeti kialakításokra kínálunk megoldást. Termékeink között kiváló minőségi konyhai munkalapok, csempét kiváltó konyhai hátfalak, vízvetők és egyéb kiegészítők találhatók.
Konyhaiüveg hátfalak közvetlenül a gyártótól, a legjobb áron! A közelmúltban egyre népszerűbb lett az úgynevezett konyhai... Zuhanykabin - Akció! Ár: 0 Ft Zuhanykabinok, zuhanyfalak, kádparavánok közvetlenül a gyártótól, a legjobb áron! Egyedi zuhany
• matt króm profilok • kézi- és esõztetõ fejzuhany 283758, 57 acélmerevítésű ABS zuhanytálca, • kézi zuhany • üveg piperepolc,275814 állítható fém lábakkal 309358 mágneses ajtózár, 309361 görgõs ajtónyitás Elektronika nélkül!
Konyhai dugaljak. jún19. Egyre nagyobb az igény egy konyha kialakítása során arra, hogy a munkapulthoz kapcsolódó konnektorok ne látszódjanak. A csodás csempék és a most divatos üveg hátfalak látványának tökéletes élvezete a fő szempont. Sokkal jobba