Minőségi bútorok online

konyhai uvegfal

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Zuhany - Termékek - Wellis

Egyedi wellness berendezés. Wellness részlegek pont úgy kivitelezve, beépítve és felszerelve, ahogy Ön elképzelte. Mi nem sablon megoldásokat építünk, csakis egyedi terveket valósítunk meg.

Designüveghátfal a konyhában - Inout-Home

GRAFOSKLO A GRAFOSKLO 6 mm vastag edzettüveg paneljei teljes biztonságot nyújtanak a konyhai használat során, pl amikor arról beszélünk, mivel tehetjük utánozhatatlanul egyedivé a két konyhabútor közti falfelületet. Mindenkinek vannak kedvenc képei,

DualGlass

CÉGÜNKRŐL. Cégünk a Budapesttől 25 Km-re fekvő Kóka községben található. Jellemzően Budapesten és Pest megyében dolgozunk, azonban Magyarország egész területén és akár a határon túl is (pl. Ausztria, Szlovákia, Románia) vállalunk munkát. .

CAMARGUE VARIO S15 400 - fixüvegfal (ezüst) - Camargue ...

Aljzattól függetlenül, padlóra vagy zuhanytálcára is telepíthető, fix üvegfal. Balra vagy jobbra nyíló CAMARGUE zuhanykabin-forgóajtó felfogatására alkalmas. A megadott méret a termék "N" (névleges) mérete (profillal együtt értendő), az üveglap

Nyomtatással dekorált konyha hátfal

Nyomtatással dekorált konyha hátfal edzett üvegből A konyha hátfal minden konyhabútor és konyha éke, dekorációjának csak a képzelet szab határt.

Szolgáltatások linkek - Lapok Neked linkgyűjtemény

Haúj mosogatógépet, vagy mosógépet vásárolna, akkor keressen fel minket, hiszen mi vállaljuk ezeknek a konyhai felszereléseknek a bekötését is Szegeden. A régi, elavult csövek kicserélése lefolyó és nyomóvezetéken szintén nagyon fontos. A vízóra és m

Üveg falburkolat | Falburkolat konyhába | Falburkolat Üvegből

Örülünk, hogy megtalált minket miközben üveg falburkolat készítés után kutatott! Azt kell, hogy mondjam, hogy ma egyre többen ismerik fel azt, hogy a konyha falát nem csak csempével, hanem egyedi, exkluzív üveg falburkolattal is be lehet fedni.

Üvegfal konyhába XIV. kerület Mexikói út - Egyedi ...

Kisátfutási idővel gyártott üvegfal konyhába XIV. kerület Mexikói út Speciális üvegfal konyhába XIV. kerület Mexikói út, kádkabin, tükrök, zuhanyajtó, üvegkorlát telepítése +36 20 429 6567. Egyedi zuhanykabin ajtó egyedi méretre XIV. kerület Mexikói

DEKO GVüvegfal - proidea.hu

DEKO FGüvegfal. Teljes üvegezésű térelválasztó rendszer, mellyel közel 99,9%-ban üvegezett felület érhető el. Az egyrétegű üvegmodulokból felépülő rendszer elemeként alumínium ajtótok szállítható, amelybe üveg vagy fa ajtószárnyak helyezhetők el.

Konyhaüvegfal - csempe helyett színes üveg - Konyha ...

Konyhaüvegfal - csempe helyett színes üveg - Konyha hátfal üvegből - konyha / étkező ötletek, modern stílusban