Minőségi bútorok online

kis fagyasztó szekrények

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

Válassza ki álmai bútorát otthona kényelmében.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Igloo Level 3.75 L-mod/C - fagyasztó/hűtő regál Az ár az aggregát és az oldalfalak árát nem tartalmazza! A belső elpárologtató benne ven az árban! ..
Fontos, hogy merre nyílnak a szekrények és a hűtő/fagyasztó ajtói. A rossz irányba nyíló ajtók akadályozzák a gyors konyhai munkát, és felesleges bosszúságot okozhatnak. elemes konyhabútor laminált fronttal
A Leértékelt áruk boltja különböző ár kategóriájú szépséghibás hűtőket és csomagolás sérült fagyasztókat kínál. Folyamatosan frissítjük készleteinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb termékeket.
Jolly alacsony műanyag szekrény - egy kompakt méretű szekrény kis helyekre, a műanyag szekrények minden előnyével. Polca állítható, így praktikusan használhatjuk, miközben segítségével mindig rendben tarthatjuk dolgainkat, szerszámainkat.
Konyha, fürdőszoba - csfbalogh.lapunk.hu. Hangulatos konyhai kis polc Nem csak a tradicionális konyhában mutat jól a sublód fölött ez a fűszertartó, de a hipermodern, minimalista főzőfülke elvágólagos vonalait is kedvesen oldja lágyabb íveivel.
A régi,még a Nagyszüleim lábasát fájó szívvel de le kellett cserélnem,és ekkor esett a választásom erre a termékre amiben kényelmesen elférnek a nagy mennyiségű adag ételek,amiket ünnepnapokkor főzök,ez évente 10 alkalom,továbbá lekvárfőzésre is alka
Egy kicsit kisebb belső tér jellemzi viszont, 166 liter hűtőterület és csupán 41 liter fagyasztó. E mellé az automatikus leolvasztás is elfért még. Ezeken kívül nem is nagyon van extra funkció a tarsolyában. Összességében egy nagyon korrekt kis hűtőr
Ismerje meg az LG hűtőszekrények előnyeit, a kis helyigénytől az alacsony energiafogyasztáson át a hatalmas tárolókapacitásig! Egy és kétajtós változatban is. Hűtő-fagyasztók - Robert Bosch Háztartási Készülékek. Hűtés és fagyasztás egyben: hűtő-fagy
Elemes GARZON szekrénysor A képen egymás mellett 3 m, de lehet variálni. 3 db 90-cm-es elem ás egy 60 cm-es elemből áll. 15000, - Ft Jó állapotú.
cat ear headphone. The innovative anime-inspired headphones will come with fully functional external cat ear speakers, LED lights, detachable cord,comfortable over-the-ears cushioning and rechargeable batteries.